Network Menu

Maj 2014

Kära Sweor i Chicago,

Våren har äntligen kommit till Chicago. Det firade vi i fredags med Vårfest hos Maria Mellgren. Det här var min första Vårfest med SWEA Chicago och det var så trevligt. Tack Maria för att vi fick vara hos Dig och njuta av den vackra utsikten över Chicago.

April var en fartfylld månad vad gäller aktiviteter för SWEA. Vi hann med Hitta Din Stil, Bokbytarkväll, förmiddagsfika och avslutingsvis Valborg hemma hos familjen Strandell. Vilken härlig eftermiddag vi hade! Veronica och hennes familj öppnade upp sitt hem för oss och hade anordnat en stor brasa och lagat underbar mat. Speciellt kul var det att se alla barn och respektive ha lika kul tillsammans som vi SWEA:or alltid har när vi ses. Mina barn och man pratar fortfarande om Valborg och hur trevligt och gott det var.

Veronica Strandell har gjort ett fantastiskt jobb med SWEA Bladet och Medlemsboken om Ni inte redan har fått den så borde den komma inom en snar framtid i brevlådan. Tack Veronica för Ditt fina arbete!

I september är det dags för Regionsmöte i Austin, Texas. Ni hittar mer information under www.austin.swea.org/2014/rm2014-mame-inbjudan/ .

Swedish Chamber of Commerce kommande event innan sommaren är:

– Ambassador Luncheon 22 maj, http://sacc-chicago.org/?event=luncheon-with-h-e-bjorn-lyrvall

– Annual Scandinavian Golf Outing (brukar ibland finnas ett SWEA Team med 4 svenska tjejer), http://sacc-chicago.org/?event=annual-golf-outing-2014

– Den årliga kräftskivan blir den 13 september på Columbia Yacht Club.

Ikväll kan Ni träffa Linn Larsson på Swedish American Museum som kommer prata om mat och sin nya kokbok Älskling, maten är klar! Glöm inte att gå in och läsa om renoveringen av Water Tower och hur man kan stödja detta initiativ. www.swedishamericanmuseum.org .

De programpunkter som SWEA Chicago har innan sommarlovet är:

– SWEA Hurtig och Foto i Botaniska trädgården den 20 maj.

– Förmiddagsfika den 30 maj.

– Sommar Sommar den 5 juni.

– Jenny Lind konsert den 12 juni.

– Midsommar 21 juni.

Med vänliga hälsningar,

Anna Siberg