Network Menu

Lilla julafton

Map Unavailable

Datum/Tid
2019-12-19
18:30


Den mysigaste tiden på året är här och då är det också dags för det mysigaste av SWEAS events: Lilla Julafton!

I år samlas vi ännu en gång i Mundelein för att äta och dricka gott av ett välfyllt julbord, ha trevliga samtal och såklart utbyta julklappar i julklappsleken!

Med hjälp av er, kära medlemmar, så kommer julbordet bli välfyllt och traditionellt precis som tidigare år. Var vänlig fyll i ‘What To Bring-listan’ med vad du vill bidra med till julbordet. Som lite hjälp på traven har vi i år specificerat lite mer vad gäller mängden mat man behöver ta med så det förhoppningsvis varken blir för lite eller för mycket. Som vanligt kan du ta med dig dina kvitton så får du ersättning för utgifter. Om du har någon specialité eller kanske saknar något som inte står på listan så går det bra att lägga till det också. Vi vill även vänligen be er att så långt det är möjligt att lägga upp den maten ni tar med på serveringsfat/i skålar innan ni kommer till festen för att spara på både tid och disk i köket samt att ni undiker fryst mat (pga uppvärminingstiden).

Programgruppen ordnar dryck och värdinnan skämmer bort oss i år igen med sin egna hemmagjorda glögg.

Glöm inte att ta med en inslagen julklapp till ett värde av 10 dollar så du kan vara med i julklappsleken, som för övrigt lockade fram många härliga skratt, spänning och kamp förra året.

Svenskar som vi är så vill vi också påminna om att uteskor lämnas vid ytterdörren, inneskor välkomnas såklart om klackarna lämnas hemma 🙂

Endast Sweor är inbjudna på grund av utrymme. Max antal gäster är 35, så först till kvarn gäller.

Kostnaden är $35, OSA senast 17 december.

Betalning sker via Zelle eller Paypal.

Anmälan är bindande.

Varmt välkomna!