Network Menu

Medlemsavgift

Att förnya sitt medlemskap eller bli ny medlem i SWEA kostar $60. (Gäller under innevarande kalenderår)

Efter 1 september betalar du endast $30 för det resterande året. (Gäller endast om du ej tidigare inte varit medlem i SWEA)

Om du är under 25 år betalar du halv avgift, dvs $30

Det finns två sätt att betala in medlemsavgiften:

1. Med Check:

Skicka en check utställd till SWEA Chicago tillsammans med ansökan till vår medlemsansvarig. Ansökningsformulär hittar du under “Medlemsansökan”. Har du varit medlem förut skickar du bara en check.

Kontakta vår medlemsansvariga för adress: sweachicagomedlemsansvarig(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

2. Med kreditkort via PayPal:

Nu kan SWEA Chicago erbjuda kreditkortsbetalning via PayPal. Gör på följande sätt:

1. Gå in på PayPal (www.PayPal.com)

2. Gå in i menyn “Buy” och välj “Make a payment”.

3. I formuläret som kommer upp, ange som mottagare: sweachicagokassor(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com

4. Ange din egen mailadress samt det belopp som skall betalas

5. Om du redan har ett eget PayPal-konto får du nu godkänna transaktionen med ditt lösenord. Om det är första gången du betalar med PayPal måste du först registrera dig som användare och ange din adress och kontokortsuppgifter, precis som när du handlar andra saker över nätet.

6. Väljer du att betala med PayPal skickas ett automatiskt mail till SWEA Chicagos kassör och vi vet därför vem som betalat in.

Är det något du undrar över är du välkommen att höra av dig till SWEA Chicagos kassör på sweachicagokassor(Replace this parenthesis with the @ sign)gmail.com